fbpx

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over (uw bezoek aan) onze tentoonstelling Redders in Nood? Dan vindt u hieronder vast het antwoord! Staat uw vraag er niet tussen, of is het antwoord niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Telefoon

Bel 033-24 588 24 (maandag-vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur)

Email

Mail ons op educatie@cvi.nl. We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

We zijn natuurlijk afhankelijk van de overheidsmaatregelen, maar als alles meezit gaan onze deuren op dinsdag 2 juni open. Uiteraard is de tentoonstellingsruimte ingericht aan de hand van de richtlijnen van het RIVM.

Nee. In verband met het maximumaantal personen dat wij kunnen ontvangen, is vooraf reserveren verplicht.

Deze tentoonstelling is gratis te bezoeken. Een gift geven voor de onkosten mag natuurlijk altijd.

De gezondheid van u en onze medewerkers en vrijwilligers staat voorop. Daarom hebben wij een aantal maatregelen genomen.

  • Bij binnenkomst en op diverse andere plekken dient u uw handen te desinfecteren.
  • Het is verplicht om in het Israëlcentrum een mondkapje op te hebben.
  • De tentoonstelling is ruim opgezet, waardoor u 1,5 meter afstand kunt houden van andere bezoekers. Regelmatig worden bezoekers door middel van vloerstickers aan deze 1,5 meter-regel herinnerd.
  • In de Israëlwinkel zijn mondkapjes te koop.
  • In- en uitgaande bezoekers worden van elkaar gescheiden. 
  • Tijdens openingsuren laten we het ventilatiesysteem in het Israëlcentrum extra hard draaien.
U dient uw bezoek te beperken tot één uur. Dit vanwege het maximumaantal dat gelijktijdig in de tentoonstellingsruimte mag zijn. Bent u na een uur nog niet klaar met het bekijken van de hele tentoonstelling? Dan is er maar één oplossing: op een ander moment terugkomen.

Wij staan graag bekend om onze gastvrijheid. Helaas is onze kantine gesloten in verband met de coronamaatregelen. U ontvangt bij binnenkomst een goodiebag, waarin ook iets te eten en te drinken zit. 

Als u met een groep wilt komen, kunnen wij – mits beschikbaar – meerdere tijdsloten voor u reserveren. Bel hiervoor om een afspraak te maken 033-2458824. U moet ook als groep in kleine groepjes  de tentoonstelling in, om de anderhalve meter te waarborgen en om de bezoekervaring optimaal te laten zijn.

Dat is mogelijk, hoewel ook hier een maximumaantal gelijktijdige bezoekers geldt. Volg de instructies van de gastvrouw/gastheer ter plekke op.

Wanneer u verschijnselen van koorts, benauwdheid en/of verkoudheid heeft, dient u uw afspraak te annuleren. 

Wanneer u tot de risicogroep bij het nieuwe coronavirus behoort, is het algemene advies om zoveel mogelijk thuis te blijven. Klik hier als u wilt weten of u tot de risicogroep behoort.