fbpx

Tijdreis met Janiv

Online reserveren

Plan hier uw bezoek en reserveer een datum, tijd en het aantal personen.

Komt u er niet uit? In het stappenplan onder ‘Hoe werkt het?’ leggen we u graag uit hoe u kunt reserveren.

[latepoint_book_button hide_summary=”yes”]

Vanwege de huidige coronamaatregelen is het nog niet mogelijk om te reserveren. Houd deze website in de gaten voor updates!

Hoe werkt het?

Stap 1

Selecteer 'Expositie Middelburg' en klik op volgende.

Stap 2

Kies het aantal personen waarvoor u wilt reserveren en klik op volgende.​

Stap 3

Geef aan of u de tentoonstelling 's ochtends of 's middags wilt bezoeken. In de volgende stap kunt u een exacte datum en tijd kiezen. Klik op volgende.

Stap 4

Navigeer naar de datum waarop u de tentoonstelling wilt bezoeken. Klik op de datum om te zien welke tijden nog beschikbaar zijn (de groene blokjes) en kies een gewenste tijd. Is een tijdslot grijs? Dan is deze niet meer beschikbaar voor het aantal personen dat u eerder heeft ingegeven. Tip: wijzig het aantal personen of de starttijd om te zien of er op de door u gewenste datum eventueel andere mogelijkheden zijn (klik hiervoor op vorige) Let op: het gekozen tijdslot is de tijd waarop u naar binnen mag. Vanaf dat moment mag u een uur lang in de tentoonstellingsruimte zijn.

Stap 5

Vul uw gegevens in en klik op volgende.​

Stap 6

Controleer uw gegevens en klik op aanmelden om uw reservering definitief te maken.

Stap 7

Controleer of u een bevestiging ontvangt per e-mail. Niks ontvangen? Check eerst of de e-mail in uw spambox terecht is gekomen voordat u contact met ons opneemt.​ Let op: het is belangrijk dat de bevestiging goed doorkomt, want deze e-mail geldt bij uw bezoek als entreebewijs.

Een initiatief van:

Locatie en Contact