fbpx
Reserveer hier

Online reserveren

Om voldoende afstand te kunnen houden geldt er een maximumaantal gelijktijdige bezoekers in de tentoonstellingsruimte. Elke 20 minuten kunnen er zes personen naar binnen. Plan hier uw bezoek en reserveer een datum, tijd en het aantal personen.

Let op! Het is in het Israëlcentrum verplicht om een mondkapje te dragen. 

Komt u er niet uit? In het stappenplan onder ‘Hoe werkt het?’ leggen we u graag uit hoe u kunt reserveren.

Wegens technisch onderhoud is reserveren tijdelijk niet mogelijk. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot vanmiddag (donderdag 28 mei) 15.00 uur.

Reserveer hier

Hoe werkt het?

Stap 1

Selecteer 'Zomertentoonstelling 2020' en klik op volgende.​

Stap 2

Kies het aantal personen waarvoor u wilt reserveren en klik op volgende.​

Stap 3

Geef aan of u de tentoonstelling 's ochtends of 's middags wilt bezoeken. In de volgende stap kunt u een exacte datum en tijd kiezen. Klik op volgende.

Stap 4

Navigeer naar de datum waarop u de tentoonstelling wilt bezoeken. Klik op de datum om te zien welke tijden nog beschikbaar zijn (de groene blokjes) en kies een gewenste tijd. Is een tijdslot grijs? Dan is deze niet meer beschikbaar voor het aantal personen dat u eerder heeft ingegeven. Tip: wijzig het aantal personen of de starttijd om te zien of er op de door u gewenste datum eventueel andere mogelijkheden zijn (klik hiervoor op vorige) Let op: het gekozen tijdslot is de tijd waarop u naar binnen mag. Vanaf dat moment mag u een uur lang in de tentoonstellingsruimte zijn.

Stap 5

Vul uw gegevens in en klik op volgende.​

Stap 6

Controleer uw gegevens en klik op aanmelden om reservering definitief te maken.​

Stap 7

Controleer of u een bevestiging ontvangt per e-mail. Niks ontvangen? Check eerst of de e-mail in uw spambox terecht is gekomen voordat u contact met ons opneemt.​ Let op: het is belangrijk dat de bevestiging goed doorkomt, want deze e-mail geldt bij uw bezoek als entreebewijs.

Een initiatief van

Locatie en Contact